januari 14, 2013 Janine Wolfs

Ik ben Janine Wolfs – Robben (1973) en woon samen met mijn man en twee kinderen ( van 2001 en 2010)  in Oisterwijk. Zolang als ik me al kan heugen ben ik bezig geweest met mensen ondersteunen en activiteiten organiseren . Mijn loopbaan begon als tiener in het lokale jongerencentrum om vervolgens professionele jongerenopbouwwerker te worden. Hier heb ik geleerd om te werken VANUIT de samenleving en MET mensen, en te presenteren en organiseren. Toen het structureren en organiseren me te abstract werd ben ik in 1999 Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) opleidingen gaan volgen om vervolgens als trainer en coach aan de slag te gaan.  De inhoud van mijn werk komt voort uit talloze boeken, mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, opgedane coach-en trainingservaring en docentenkennis aan de Academie voor sociale studies bij AVANS. Tevens heb ik een liefde voor metafysica, waarvan ik een deel meeneem in mijn werk.

Sinds november 2002 werk ik als loopbaancoach. Dat deed ik als  zelfstandig ondernemer in mijn onderneming Chicchan Coaching, die in november 2017 veranderd is in “Janine Wolfs- Life & Loopbaancoach”. Mijn klanten zijn particulieren en werkgevers die werkzaam zijn in de uiteenlopende branches ( van non-profit/zorg/welzijn/dienstverlening tot de administratieve/creatieve/commerciële sector).

Natuurlijk is deze weg niet zo soepel verlopen als het hier staat.  Ook ik heb veel “uitstapjes” en situaties meegemaakt om vervolgens weer op “mijn” pad terecht te komen.  Allemaal (achteraf gezien) bijzonder leerzame situaties in mijn leven die me sterker hebben gemaakt.

Ik heb in deze jaren vooral geleerd veel meer naar mijn gevoeligheid en intuïtie te luisteren en op mezelf en het grotere geheel te vertrouwen.

Tevens heb ik ook geleerd mijn intuïtie en creatief vermogen de ruimte te geven, waardoor ik bij mezelf kan blijven, kan blijven dromen en mijn mogelijkheden kan uitbreiden. Het geeft mij de ruimte om mezelf te zijn en om datgene wat er bij mij leeft vorm te geven. Ik vind deze overal terug: tijdens het coachen, schrijven, schilderen, maar ook als ik alleen ben of met anderen.

In mijn coaching hanteer ik de visie dat als jij de plek vindt/inneemt die bij je hoort, je eigen “flow”kunt volgen (of andersom) en je eigen leven kunt “creëren”. Het effect hiervan is dat het allemaal veel makkelijker wordt voor jezelf.  Daarvoor is het nodig om op jezelf af te stemmen en datgene te voelen wat er is en wat je daadwerkelijk wilt.  Zelfverkenning dus.

Wat me over het algemeen opvalt is dat klanten tijdens de coaching tot het inzicht komen dat ze veel meer kunnen (en zijn) dan dat ze denken. Doordat er barrières en belemmerende gedachten wegvallen ontstaat er ruimte om vanuit een nieuw en groter perspectief naar jezelf, je leven en je loopbaan te kijken. Ik vind het superfijn om mensen te coachen op deze thema’s. Daarnaast ben ik ook praktisch ingesteld en geef ik klanten de tools & instrumenten mee die ze nodig hebben om hun wensen ook daadwerkelijk vorm te geven. Als ik de juiste tools niet in huis heb, stuur ik ze door naar iemand die dat wel heeft. 😉

Voor reacties van klanten kan je mijn linkedinprofiel bekijken of bij “wat anderen vinden”onderaan deze site. Tevens kan je op Linkedin mijn CV bekijken.

Mocht je interesse hebben in een coach gesprek dan kan je je hier opgeven. Je bent van harte welkom.

Janine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *