april 8, 2014 Janine Wolfs

mooie kleurenfotoWat wil ik nu echt?

Tja, we kunnen er lang en breed over praten…..maar de kern van life- en loopbaancoaching is “wat wil ik nu echt”?

Zoals bijgevoegd filmpje ook laat zien: je bent vaak de meeste tijd kwijt aan het vergaren van informatie voordat je hierop antwoord kunt geven. Maar het is de moeite waard. Een leven leven waarin JIJ een plek hebt die je fijn vindt,waarbij je rust en vreugde ervaart, voldoende (financiële) middelen hebt om datgene te doen wat jij wilt doen. Samen of alleen. In of buiten je gezin, vriendenkring, werkkring, gemeenschap. Je wereld is zo groot als jij hem kan waarnemen.

Ik begeleid jouw proces graag waarbij JIJ aan het stuur zit, en ik op de bijrijdersstoel. Ik stap bij tijd en wijle even bij je in en na een tijdje weer uit de auto. Want jij kunt het allemaal “besturen”. Op eigen kracht. Ik ben ervoor je daaraan te herinneren.

Voel je welkom. Janine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *