januari 28, 2019 Janine Wolfs- Robben

Het leuke van mijn “werk” is dat het “overal” is. Zo was ik vandaag bij de fysiotherapeut en in de behandelkamer hing een ingelijst gesigneerd sportshirt. Ik vroeg aan hem wat het was en hij vertelde me dat het een aandenken was van een professionele sporter die hij had behandeld.

Succesvol en effectief, waardoor de sporter aan een belangrijk sportief evenement kon deelnemen.Verder bleken er meerdere aandenkens in het gebouw te hangen. We kregen een gesprek over hoe leuk het is als je eraan wordt herinnerd welke “successen”je hebt behaald.

Bij hem zijn het hele zichtbare aandenken aan de muur.

Bij mij zijn het de recommendations op Linkedin, of iets wat ik opschrijf en in mijn “special jar” doe.

Vooral als je “minder zichtbaar” werk hebt, is het fijn om herinnerd te worden aan de mooie en succesvolle momenten. Of zoals de fysiotherapeut zei: “Het is gewoon een heel leuk verhaal om te vertellen”.

En tuurlijk is het dat.Want iedere keer dat je het vertelt, voel je je goed. Je voelt wat je hebt betekent of hebt gedaan. Voor jezelf of voor een ander. En dat is een heel fijn gevoel.

Dus de vraag van vandaag is: wat is jouw “aandenken” aan fijne of succesvolle momenten in je leven? Hoe maak jij die voor jezelf zichtbaar en voelbaar?

Ik lees graag je reactie.