mei 15, 2013 Janine Wolfs

giraffiesWat is een coachgesprek?

Stel jij bent “de klant”. In een coachgesprek ( van 1,5 uur) kom jij met een vraag. Bijvoorbeeld: hoe ga ik om met stress of wat kan ik (nog meer) doen om aan een baan te komen. Of hoe creëer ik meer tijd voor mezelf?
Soms heb je die vraag nog niet duidelijk: dat geeft niets, daar help ik jou bij.
Als de vraag helder is ga ik als coach jou helpen bij het beantwoorden van die vraag. Dat doe ik door vragen te stellen, feedback te geven en tips/ handvaten (concrete dingen die je kunt DOEN om je situatie te verbeteren). Wat het jou oplevert is dat jij “antwoord” krijgt op jouw vraag. Dat je verder kunt met de inzichten of handvaten die je krijgt aangeboden. Je ziet en voelt weer MOGELIJKHEDEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *