“Ik help mannen en vrouwen bewust te worden van wat zij werkelijk wensen in hun leven & loopbaan. Effect van de coaching en training is dat je vanuit zelfbewustzijn de aangereikte tools in praktijk gaat brengen om je eigen leven en loopbaan te creëren.”Life- & loopbaancoach Janine Wolfs, 06-51018207,

Ik ben Janine Wolfs – Robben (1973) en woon samen met mijn man en twee kinderen in Oisterwijk. Zolang als ik me al kan heugen ben ik bezig geweest met mensen steunen en activiteiten organiseren .

Sinds 2002 werk ik als loopbaancoach vanuit mijn eigen onderneming (Voorheen Chicchan Coaching & Training). Mijn klanten zijn particulieren, ZZP-ers en werkgevers die werkzaam zijn in de uiteenlopende branches :

  • non-profit/zorg/welzijn/dienstverlening
  • administratieve/creatieve/commerciële sector

In coaching hanteer ik de visie dat als jij de plek vindt/inneemt die bij je hoort, je eigen “flow” kunt volgen en je eigen leven kunt “creëren”. Het effect hiervan is dat het allemaal veel makkelijker wordt voor jezelf en meer rust, plezier, voldoening en zelfvertrouwen gaat voelen.  Daarvoor is het nodig om op jezelf af te stemmen en datgene te voelen wat er is en wat je daadwerkelijk wilt.  Zelfverkenning dus.

Wat me over het algemeen opvalt is dat klanten tijdens de coaching tot het inzicht komen dat ze veel meer kunnen (zijn) dan dat ze denken. Doordat er barrières en belemmerende gedachten wegvallen ontstaat er ruimte om vanuit een nieuw en groter perspectief naar jezelf, je leven en je loopbaan te kijken. Ik vind het superfijn om mensen te coachen op deze thema’s. Daarnaast ben ik ook praktisch ingesteld en geef ik klanten de tools & instrumenten mee die ze nodig hebben om hun wensen ook daadwerkelijk vorm te geven. Als ik de juiste tools niet in huis heb, stuur ik ze door naar iemand die dat wel heeft. 

Voor reacties van klanten kan je mijn linkedinprofiel bekijken of bij “wat anderen vinden”  (onderaan de website).. Tevens kan je op Linkedin mijn CV bekijken, op Facebook en op Google de reviews.

Mocht je interesse hebben in een gratis kennismakingsgesprek dan kan je dat bij de oranje knop doen. Je bent van harte welkom!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het laatste nieuws.