april 16, 2019 Janine Wolfs- Robben

Omdat veel mensen in mijn doelgroep een hele volle agenda hebben, heb ik het telefonisch consult het leven in geroepen.

Het telefonisch consult is:

  • voor mensen die al eens bij me zijn geweest maar ook voor diegene “nieuw” zijn. Vul dan wel even dit formulier in, dan heb ik je gegevens meteen.
  • Voor mensen die al eens bij me zijn geweest, kunnen deze telefonische consulten ook gelden als “opfris”momenten. Ik vergeet dingen niet snel en wellicht kun je in een consult weer “back on track”zijn.
  • Het consult is makkelijk in te plannen in de avonduren en eventueel op zaterdagochtend. Makkelijk!
  • Vanuit je eigen vertrouwde omgeving, in je huispak of in de tuin in de zon, lekker ontspannen bezig zijn met je eigen ontwikkeling. Lekker makkelijk.
  • het minimum van een telefonisch consult is 30 minuten. Daarna gaat het per kwartier. Dus het kost je wat je aan tijd hebt opgebruikt. Na het consult ontvang je digitaal een betaalverzoek en kun je via IDEAL voldoen. Ook weer lekker makkelijk.
  • Voor meer info over de tarieven (en andere voorwaarden) kun je me appen op 0651018207.

Dus mocht je iets nodig hebben, dan weet je me te vinden.