juni 12, 2018 Janine Wolfs

Netflix kijktip: the most beautiful hands of Delhi.

Als coach maar zeker als mens vind ik het altijd leuk om te kijken en te lezen over mensen die een bijzondere (positieve) verandering ondergaan. Vaak gaat dat gepaard met veranderingen in hun zelf, en van daaruit veranderingen in hun relaties, hobby’s en/of werk.

Zo heb ik afgelopen zomer een leuke mini-serie gekeken op Netflix, die “The most beautiful hands of Delhi” heet. Zonder al te veel te verklappen over het verloop van deze film, gaat het over een Zweedse man, die er helemaal door heen zit, al jaren gescheiden is en nog niet over zijn ex-vrouw heen is, een niet al te beste relatie heeft met zijn 20 jarige dochter en tot overmaat van ramp ook nog wordt ontslagen. Impulsief besluit hij mee te gaan met een kennis, die rondreizen in India organiseert. De film zit vol voorbeelden, van beperkende en bekrachtigende overtuigingen en hoe dat je keuzes beïnvloedt. Over hoe je tegen jezelf aan kijkt en wie je denkt te zijn en wat dat met je leven en plezier doet.

Hiermee wil ik niet zeggen dat je perse van omgeving moet veranderen om erachter te komen wat je allemaal nog meer kunt, maar reizen (en ook op vakantie gaan, of een sabbatical)  kan wel kanten van jezelf naar boven halen waarvan je niet wist dat je die hebt. Leuke, mooi, nieuwe verrassende kanten. Een onbekende omgeving haalt soms onbekende en onontgonnen kwaliteiten van jezelf naar boven.

Ik wil je deze kijktip zeker aanbevelen, vooral omdat ik het zelf zo leuk vond om deze mini-serie te kijken. 🙂

Ik wens je veel plezier als je hem gaat kijken. En laat gerust weten wat je er van vond!

Wil jij ook een dergelijk avontuur aangaan met jezelf? Bel naar 06-51018207 of schrijf je in voor een gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *