september 8, 2015 Janine Wolfs

Genieten van je succes(sen).

Eindelijk is het dan zover. Je realiseert je dat je je doel hebt bereikt: je hebt een leuke baan gevonden, je hebt dat leuke project of die gave klant “binnengehaald”,  je bent dat moeilijke gesprek aangegaan, je bent stress”vrij”op je werk, je voelt je een blijer en tevreden mens…… Gefeliciteerd!

En misschien denk je nu: ja dan geniet je daar toch van! Maar ik maak al te vaak mee dat mensen er zo weinig bij stilstaan. Het niet echt laten binnen komen. En vervolgens meteen weer door willen stomen naar het volgende doel. Daar is niks mis mee. Dat mag. Alleen je kunt je afvragen waarvoor je het dan allemaal het doet.

Vaak stel je jezelf een doel omdat je je anders of beter wilt voelen. Dus als je je dan beter voelt, mag je het ook “in je opnemen”, want dat was toch uiteindelijk de bedoeling?

Anders is het net alsof  je al heeel lang die gave schoenen wilt, ervoor spaart, ernaar verlangt, en ze uiteindelijk koopt…..en dan in de kast laat staan. Zo jammer.

Dus geniet van je successen, klein en groot. Voel het nu is om ze te hebben behaald. En geniet ervan. Daar wordt je geluk alleen maar groter van. 🙂 En des te blijer jij je voelt….des te meer je je talenten tot uiting kunt laten komen en NOG meer te genieten. 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *