januari 20, 2018 Janine Wolfs

Daar zit ze dan…..Verhaal over een succesvol traject.

Daar zit ze dan. 6 Maanden nadat we het eerste kennismakingsgesprek hebben gehad.  Van inmiddels haar oude werkgever kreeg ze een budget om een coachtraject en/of opleiding in te kopen.

Ze wist totaal niet wat ze anders wilde toen en zat eigenlijk al jaren vast. Bleef op de rotonde rondjes rijden, zoals ze zo mooi zei en durfde geen afslag te nemen.

Nu zit ze daar. Tegenover mij aan de tafel, met de sollicitatiepapieren voor zich. Ze heeft DE vacature gevonden die haar op het lijf geschreven is. Ze kan vanuit zichzelf zeggen dat dit haar baan is, overtuigd van dat ze het aan kan en dat ze de baan verdiend, na al ie jaren ervaring opdoen. Het is een stap “hoger” dan voorheen. Terecht, want daar is ze aan toe.

Het schrijven van de brief kostte geen moeite, want ze was gemotiveerd en overtuigd. De inspiratie en ideeën kwamen vanzelf. Dat geldt ook voor de opdracht die ze heeft gekregen om zichzelf te presenteren. Ze weet wie ze is en wat ze wil. En het mooie is, als deze baan het niet wordt, heeft ze een back-up plan.

Dus hoe dan ook, het komt altijd goed.

Sterker nog: het is al goed. Want het zelfvertrouwen en de overtuiging die ze nu voelt, maakt haar sterk en aantrekkelijk om in dienst te nemen. Ze is blij en gelukkig en de toekomst ligt voor haar open. We kunnen het traject geslaagd afsluiten.

Wil jij dit ook ervaren? Van radeloos en vast zitten naar regie over je eigen loopbaan en vol zelfvertrouwen en plezier de arbeidsmarkt op?

Maak dan nu een afspraak. Je bent van harte welkom. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *